Installatie en onderhoud geiser in Amsterdam

Wilt u een nieuwe geiser laten installeren? B. van Erve zorgt voor de installatie en onderhoud van uw geiser in Amsterdam. Een geiser is uitstekend geschikt voor warm water, zoals u wellicht weet. Maar weet u ook hoe een geiser werkt? Een geiser werkt op gas en als de warmwaterkraan opent, ontsteekt een waakvlam of vonkje de gasbrander waarna er onmiddellijk warm tapwater uitstroomt.

Als u een nieuwe geiser nodig heeft, komt u bij ons. Wij kunnen voor de installatie en onderhoud van uw geiser in Amsterdam zorgen. Dit doen wij graag voor u, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw nieuwe geiser. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van:

- Een uitstekende reputatie dankzij onze grote tevreden klantkring;
- Betrouwbare partner in Amsterdam;
- Één adres voor gas- en water installaties;
- Ook kunt u bij ons terecht voor lekkages en storingen.

Installatie en onderhoud geiser in Amsterdam

Als een geiser normaal functioneert, is het een prima apparaat voor u warm water voorziening. Periodiek onderhoud is voor een geiser wel van groot belang. Afvoerloze geiser brengen bijvoorbeeld de verbrandingsgassen in de ruimte zelf tijdens het gebruik. Als er onvoldoende geventileerd wordt of er wordt onvoldoende onderhoud verricht, dan bestaat de kans dat het levensgevaarlijke koolmonoxide in de ruimte ontstaat.

Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Dit kan dankzij onze service voor de installatie en onderhoud van uw geiser in Amsterdam. Heeft u een nieuwe geiser nodig? Bekijk dan direct onze selectie geisers hieronder.

VaillantBadgeiserMAG17I2I0L VaillantGeiserMAG11I0I0XZL VaillantgeiserMAG14I00GXL
Vaillant Badgeiser Vaillant Geiser Vaillant Geiser
VaillantGeiserMAG91IOZIDG VaillantKeukenGeiser BoschKeukenGeiser
Vaillant Geiser Vaillant KeukenGeiser Bosch KeukenGeiser
Boschkeukengeiserw135tz1 Boschkeukengeiserw125tz1p Nefitf2555AquaStart
Bosch KeukenGeiser Nefit Geiser Nefit Geiser
Nefitf2555Denkvlam Nefitgeiserventilator
Nefit Geiser Nefit Geiser


Erkend lid van de verenigingen: